Stultiens Group V.O.F.

Wie zijn wij?
De Stultiens Group is een familiebedrijf opgericht in Oktober 1983 door Ronald en Jolanda Stultiens. Sinds 2017 zijn Tom en Loek Stultiens ook mede-eigenaar.
In onze schitterende nieuwbouwlocatie werken wij met veel plezier en maken wij de mooiste producten. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met 15+ webshops in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Naast onze locatie in Eindhoven hebben wij ook een locatie in Roeselare (BE). In  beide locaties bieden wij het gehele assortiment aan.

Wat maken wij?
Wij maken gepersonaliseerde producten zoals kantoorstempels, naamborden en stickers in de breedte vorm van het woord voor zowel particulieren als de zakelijke markt per stuk of in grotere oplage. Met onze eigen productie in Eindhoven en Roeselare (BE) kunnen wij snelle leveringtijden hanteren.
Naast onze gepersonaliseerde producten zijn wij in 2022 begonnen met het verkopen van kunst aan de muur onder de naam Wattawall. Dit kan een foto van een fotograaf zijn of een beeld van een illustrator. Dit maken wij op verschillende materialen als dibont, hout, metaal, acryl in alle beschikbare formaten.
Sinds 2022 verkopen wij ook drooglikeuren in verschillende smaken. Drooglikeuren zijn de DIY likeurtjes van deze tijd. Neem een kijkje op www.deneutcompany.nl voor meer inspiratie.

Om een betere kijk op ons mooie bedrijf te krijgen kunt u onderstaande link bezoeken. Hier vindt u onze gehele geschiedenis.
https://www.stultiens-group.com/nl-onze-geschiedenis/

Bedrijfsgegevens

Stultiens Group V.O.F.
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC Eindhoven

T: 085 486 89 00
M: info@stultiensgroup.com
W: https://www.stultiens-group.com

Contactpersoon

Loek Stultiens
Loek@stultiens-group.com