De Kade najaarsborrel 2018

De Kade najaarsborrel 2018

02 oktober 2018

Leden uitgenodigd: 0 / Aangemeld: 0

Wat houdt bedrijfshulpverlening nu precies in? Hoeveel BHV-ers moet je hebben en hoe vaak moet je op cursus? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens het bedrijfsbezoek bij het NCBHV.
“Bedrijfsbezoek aan De Kade”
NCBHV
Jeroen Boschlaan 273 Eindhoven
dinsdag 2 oktober van 17.00 uur tot  20.00 uur

Eigenaar Erik Habraken vertelt over de BHV in Nederland en op welke manier hij zijn klanten helpt om de veiligheid binnen het bedrijf op orde te brengen. Het NCBHV maakt deel uit van de Actief-groep (met Saffet Duzguner) en samen timmeren ze hard aan de weg om onze regio op alle vlakken veiliger te maken!
Deze avond staan alle (blus)middelen uitgestald en mogen we op de reanimatiepoppen oefenen. Daarnaast is er natuurlijk volop tijd om met elkaar te praten, wat te drinken en te eten.

Wij heten u en uw partner van harte welkom om eens een kijkje te nemen in dit bijzondere bedrijf en bedrijfstak. Te samen met een heerlijke home-made walking-dinner zal deze bijeenkomst weer een succesje worden!

Het programma:

17.00 uur        Ontvangst
17.45 uur        Welkomstwoord door de voorzitter van ‘De Kade’ /
                        Korte introductie door Erik Habraken
tot 20.00 uur    Samenzijn met een drankje en een hapje

Graag verzoeken wij u om i.v.m. de catering uiterlijk 24 september aan- of af te melden via secretariaat@dekadeeindhoven.nl.

 

Agenda